Proč se teď vyplatí objednat zimní zahradu u Hobbytec?

Výrobci ze společnosti Hobbytec patří k dominujícím řemeslníkům na českém trhu. V rámci zakázkové výroby zimních zahrad, altánů, přístřešků, domů nebo pergol nemají konkurenta.. Prémiová značka je ozdobou každé nemovitosti i přilehlé zahrady. Pokud přemýšlíte, že by se právě zimní zahrada mohla stát součástí vašeho životního stylu, objednejte si služby zakázkové výroby ještě v tomto roce a čerpejte výhod probíhající akce.

 

Zimní zahrada v akci od Hobbytec

Hobbytec vyhlásil skvělou akci, která vám dláždí cenově dostupnější cestu k oblíbeným zimním zahradám. Kromě výrazné slevy získáte i montáž objednané zimní zahrady zcela zdarma. Stačí tedy pouze zaplatit přes virtuální bránu, ušetřit díky slevě peníze a počkat na řemeslníky, kteří vám zahradu zkompletují rychle a především kvalitně. K zimní zahradě na míru získáte ještě sálavý ohřívač v hodnotě 11 366 k zajištění optimálního tepelného komfortu.

Zimní zahrada celoroční

Zimní zahrada má i jiné výhody, než pěstování květin v prodlouženém celoročním schématu. Kromě optimálních pěstitelských podmínek získáte i skvělé rozšíření obytného prostoru a navíc stoupne celková cena nemovitosti. Celoroční zimní zahrady jsou bezprostředně nejlepší volbou, jelikož své majitele neomezují v jejím využití.

 

Hliníkové zimní zahrady

Dopřejte si skutečný odpočinek v daném momentě a vyzkoušejte empatii vámi vyzdobeného místa. Vneste do svých životů úsměv, mějte svou ZEN zahrádku. Skvělé psychické vyladění doplňuje kvalitní hliníková konstrukce s lehkými tóny designových křivek a čistým vzhledem. Hobbytec dokáže zakázku uchopit pevně do rukou a dokonce i po dekádách sestavit unikátní model zimní zahrady, kterou vám bude široké okolí závidět.

Pokud se chcete dozvědět více o probíhající akci, navštivte internetové stránky výrobce na webové adrese www.hobbytec.cz.