Sníte o bydlení na pražském Žižkově? Využijte aktuální bonusy

Domov je místem, kam se rádi vracíme a kde se cítíme šťastně a bezpečně. Z velké části je domov tvořen lidmi, kteří ho s vámi sdílejí, ale důležitý význam má také samotná podoba bytu a to, kde se nachází. Jestliže toužíte po bydlení v Praze na Žižkově, načasování je právě teď vskutku perfektní.

Rezidenční projekt v srdci Prahy nedaleko centra i přírody

Mezi nové byty v Praze na Žižkově spadají také byty patřící do projektu Byty Na Vackově. Jejich majitelé se mohou těšit na moderní bydlení v samotném srdci hlavního města a jen kousek od centra. A v blízkosti domova se bude nacházet také příjemný park Židovské pece. Zkrátka a dobře, hledáte-li místo pro bydlení v Praze, Žižkov je rozhodně jednou z výborných možností.

Lákavé bonusy pro kupce bytů

V rámci projektu Byty Na Vackově je také možné využít aktuálních bonusů. Jakých? Kupci mohou například uspořit až 3 % z kupní ceny, zdarma k bytu získat sklepní prostor či získat hypoteční úvěr s výhodným úrokem. Veškeré podmínky toho, jak tyto bonusy můžete získat, najdete na oficiálních stránkách projektu.

Vše na jednom místě a za humny

Neradi chodíte po celém městě kvůli koupi jednoho kartáčku, mléka či dalších drobností? Architekti projektu mysleli na vše, a proto bude součástí areálu hned několik obchodů. Jakmile vám dojde nějaká drobnost, opravdu bude stačit pro ni skočit nedaleko. Zní vám to lákavě? Jednotlivé byty budou připraveny k nastěhování po kolaudaci, jež proběhne již v roce 2024. Proto neztrácejte čas a chcete-li si vybudovat nový domov, rozmýšlejte rychle.

Vybudujte si domov tam, kde budete obklopeni obchody, malebným a živým centrem hlavního města, ale nedaleko budete mít i přírodu, kam se budete moci chodit procházet, venčit psa či třeba chodit sportovat. Pražský Žižkov právě zásadně mění svou tvář. Chcete-li být u toho, neváhejte s koupí bytu.